Kansli DSF 2021-03-19

Uppdatering från kansliet

Denna vecka har kansliet jobbat för fullt med att säkerställa att allt är i ordning inför årsmötet. Fyra veckor innan årsmötet ska alla årsmöteshandlingar finnas tillgängligt för medlemmarna, vi brukar lägga upp det på hemsidan och skicka ut via vårt nyhetsbrev. Om du inte redan prenumererar på det, börja nu! Det kommer ut ungefär en gång i månaden och innehåller samlad information. Årsmöteshandlingar innefattar bland annat valberedningens förslag till styrelse, eventuella motioner och det gångna årets verksamhetsberättelse. DSF har valt att göra verksamhetsberättelsen till något mer än bara text, varje år gör vi en årsbok där vi blandar verksamhetsberättelser med artiklar, foton och intervjuer. Årsmötet kommer att ske digitalt den 17 april. HÄR kan ni läsa mer om årsmötet. Dagen efter, den 18 april, kommer det även genomföras en workshops för styrelsemedlemmar, anmälan öppnar inom kort!

Utöver det så jobbar vi med våra dagliga uppgifter som t.ex. godkänna licenser, svara på mail och läsa igenom ansökningar till Projektstöd. Om ni inte känner till projektstödet så är det en möjlighet för föreningar att få ekonomiskt stöd till projekt som riktar sig mot barn och ungdomar. Det går även att få bidrag till att ”covid 19-anpassa” verksamhet. Mer finns att läsa på vår HEMSIDA.

I dagarna påbörjas nästa fas av vårt projekt som handlar om breaking. Det är nästa dans som vi ska börja ta in i förbundet, både för att det är en populär dans, men också för att breaking ska vara med på OS 2024. Det kommer att bli en riktigt rolig resa att delta på!

Ha det fint så länge!

DSF Kansli

Från Kansliet
About Kansli DSF

Related Posts