Kansli DSF 2020-08-20

Tävlingar i höst

Vi ser fram emot en höst med danstävlingar, även om de kan se lite annorlunda ut så planerar vi att genomföra de planerade tävlingarna. Vi uppmanar därför dansare att gå in och anmäla sig i tid.

DSF och de tävlingsarrangörsföreningar för hösten jobbar hårt för att alla planerade tävlingar ska genomföras. Som det ser ut nu så kommer de flesta att bli av, den 19 augusti genomfördes ett gemensamt möte med tävlingsarrangörer och DSF för att diskutera hur vi på bästa och säkraste sätt kan arrangera höstens tävlingar. Det är viktigt att ni dansare som planerar att tävla anmäler er till tävlingarna i god tid så att föreningarna vet hur många dansare som kommer. Tävlingarna som ligger öppna för anmälan i dans.se, planeras att kunna genomföras, så gå in och anmäl er!

För att vi ska kunna ha bra och säkra tävlingar kommer upplägg av tävlingar se lite annorlunda ut än vad vi är vana vid. Gå in och kolla vad som gäller för respektive tävling i dans.se, eller ta kontakt med föreningen vid frågor. Vi hoppas att alla har överseende med eventuella förändringar som görs för att öka säkerheten för alla inblandande. Alla har ett ansvar att minska smittspridningen i samhället.  

Corona update, DSF information, Höstens tävlingar
About Kansli DSF

Related Posts