Kansli DSF 2020-12-04

Sök projektstöd för att utvärdera er verksamhet

Det här året har inte varit som alla andra år, och föreningar har fått kämpa med sin verksamhet på olika sätt. Att utvärdera sitt verksamhetsår kan ge bättre förutsättningar för nästkommande år. Nu kan ni söka projektstöd för att anordna en träff.

Utvärderingar och uppföljning av verksamhet i en grupp gör att fler tankar kommer fram och kan ge bra utvecklingsmöjligheter. DSF vill ge sina medlemsföreningar möjlighet att anordna en sådan träff där ni går igenom året som varit och planerar inför nästa år. 

I och med pandemin har allas verksamhet haft behov av förändring och anpassning, troligen kommer vi att få leva med detta in i 2021 också. Ni kan ansöka om projektmedel för att samla styrelsen, arbetsgrupper, kommittéer eller andra grupperingar för att utvärdera året som har gått och hur ni kan skapa de bästa förutsättningarna för föreningen och era medlemmar inför nästa år. Varje förening kan ansöka om 3000 kr och ni ansöker via idrottsmedelapplikationen i IdrottOnline. Välj paketet Välkomnande föreningsmiljö – skapa medlemsinflytande och skriv ner hur ni planerat att genomföra er träff. 

DSF information, Från Kansliet
About Kansli DSF

Related Posts