Sven Hämberg 2020-04-29

Idag är det dansens dag ????

Med denna dag vill jag hedra mina stora förebilder inom dans Gunnar och Lorraine Rhodin. Jag har fått äran att ha dom som tränare under flera år. Fantastiska tränare och personer. Lorraine har inspirerat mig och fått mig att inse att dans inte bara är teknik och koreografi utan även ett sätt att uttrycka sig till musik, att beröra publiken, att berätta en historia.

Tack för allt ni gett mig ❤️❤️ Jag ska försöka vidarebefordra all er kunskap på mitt lilla sätt nu och i framtiden ???? Njut av denna video och se äkta basic dans med äkta känslor. ??????

Standard & Latin Bloggar
About Sven Hämberg

Före detta tävlingsdansare på elitnivå inom Tiodans och BRR. Enda dansaren i DSF:s historia som varit i SM final både inom Tiodans och BRR. Ledamot i VO SLT. Dans-TV:s kommentator.

Related Posts