Philip Raabe 2020-05-04

Hälsning från Norge

Hej alla dansglada dansare, pedagoger, domare, funktionärer, supportrar och intresserade

Jag heter Philip Raabe och är 20 år. Ursprungligen från Göteborg men bor och lever numera strax utanför Oslo i Norge. Jag har sedan tidig ålder dansat och flyttade till Norge när jag var 16 år då jag inte hittade någon danspartner i Sverige. I Norge valde jag att gå på ett idrottsgymnasium där vi hade alla tänkbara grenspecifika idrotter i min klass det innebar också att vi fick prova på en hel del olika idrotter. Mentalträning, idrottspsykologi, kost mm var naturligtvis också med i vår utbildning.

Just nu står jag i ett mellanläge när jag i julas valde att avsluta mitt partnerskap men min danska partner Christine. I höstas tävlade vi för Solna Danssportklubb och vi är 10 dansare. Vi representerade Sverige vid 3 VM i höstas (VM Adult i latin i Moskva, U21 i latin i Kina och 10-dans VM, Adult i Moskva). Vi är enormt nöjda med vad vi presterade och uppnådde under 1,5 års tid!

Våren har varit ”crazy” med bl.a. Coronan så vad hösten har att erbjuda får vi se……
Tänker att jag hjälper till och sprider lite dansglädje under sommaren så vi hörs och DU ”håll avstånd och tvätta händerna ?”

Standard & Latin Bloggar
About Philip Raabe

Ursprungligen från Göteborg men bor och lever numera strax utanför Oslo i Norge.

Related Posts