Camilla Löfgren o Jönsson 2020-02-17

GP tävling i Sundsvall

Sundsvall
Helgen var det äntligen dax för årets första tävling. Sundsvall och GP tävling, så himla kul. Vi hade inför denna långa resa hyrt en minibuss och bokat hotell för hela helgen. Med oss i bussen fanns givetvis vårt danspar Arvid och Elin men vi hade även med oss en extra chaufför och juniorernas egen tränare. Resan startade fredag morgon och vi anlände i sundsvall runt sex tiden på kvällen. Under resan stannade vi på några olika ställen för mat och kaffe, det är ju ett måste när resan är lång. Framme på hotellet så installerade vi oss för att sedan ta en tur i centrum och där hittade vi en mysig hamburger resturang där vi smällde i oss varsin hamburgare och bara njöt av kvällen. Sundsvall är en mysig stad så vi hade inga problem att bara vara där och njuta. 

Tävlingsdag​en
På lördag morgon laddade vi med en rejäl hotell frukost och sedan lite shopping på stan för att sedan bege oss till hallen där tävlingen var. Vilken stämmning det var när vi kom in där, vi var överens om att uppehållet har varit långt och att vi verkligen saknat dessa tävlingar med alla underbara dansare som finns runt om oss i landet. Tävlingen rullade på och vårat danspar gick från kvart till semi och vidare till final. De dansade otroligt bra och detta resulterade i att de fick ställa sig på pallen och ta emot brons i klassen vuxen B, vanligtvis dansar de i klassen junior A. Gissa om de var glada och vi mammor stolta.På kvällen firade vi på en grekisk resturang och landade efter det i sängen på hotellet med varsin godis påse för att se på melodivestivalen.  Vi somnade tidigt, trötta och nöjda med dagen.

Hemfärd
På söndag morgon startade bussen tidigt efter en brakfrukost på hotellet. Väl hemma i Falköping igen var vi alla nöjda och glada efter en hel fantastisk helg tillsammans. Lyckad tävling, många skratt och mysiga stunder tillsammans. Nu laddar vi om för en ny vecka som kommer att innefatta en hel del planering inför SM 2020.

Disco, Hiphop & Performing Arts Bloggar
About Camilla Löfgren o Jönsson

På höger på bilden är Camilla Löfgren 40 år från Falköping.
Till vänster Camilla Jönsson 48 år från Falköping.

Related Posts