Kansli DSF 2020-08-13

DSF bjuder in till digitala träffar angående corona-anpassad verksamhet under hösten

DSF ser vikten av att föreningar kommer igång med sina verksamheter under hösten, både för folkhälsans och föreningarnas skull. Därför bjuder vi in till ett digitalt möte för föreningar som vill diskutera och ställa frågor kring det.

Alla föreningar är välkomna till en digital träff torsdagen den 20/8 kl. 19:00 där vi kan prata om hur ni anpassat era verksamheter utifrån Corona-läget.

Syftet med mötet är att samverka kring hur ni har valt att förändra er verksamhet, och kunna ta inspiration av varandra. Ni kan även ställa frågor som ni funderar över så ska vi svara på det vi kan eller ta reda på svaren om det går. Om ni vill kan ni skicka in frågor innan mötet som ni önskar att vi tar upp, skicka dem till theres.frifarare@danssport.se. Vid behov kan vi även ha flera träffar.

Anslut till nedan länk när det är dags:

Anslut till Microsoft Teams-möte

Vi har även bjudit in alla tävlingsarrangörsföreningar till en liknande träff som fokuserar på hur tävlingar kan genomföras på ett säkert sätt. Inbjudan har gått ut via mail till dessa föreningar, och tillhörande tävlingsfunktionärer. Om det är fler som önskar vara med på det mötet kan ni höra av er till theres.frifarare@danssport.se

Corona update, DSF information, Höstens tävlingar
About Kansli DSF

Related Posts