Axel & Ines 2019-11-12

Det här är vi

Bild på Axel och Ines i landslagskläder

Hejsan!

Våra namn är Axel Jehrlander och Ines Stefanescu. Vi har båda fyllt 18 år och bor i Stockholm där vi går vårt sista på på gymnasiet. Vi dansar Standard, Latin samt Tiodans och har dansat tillsammans sedan 2012. Under de här hittills 6 åren sedan vi träffades för första gången har vi både skrattat, gråtit, rest, tävlat och bland annat kammat hem 10 JSM guld inom Standard, Latin och Tiodans. 

Ines kommer ursprungligen från Bukarest i Rumänien och började dansa efter att en dansskola besökt hennes vanliga skola när hon var 6 år gammal. Sedan dess har hon alltid älskat att dansa. Axel har dansat lika länge men har provat på lite olika typer av dans. Pardansen började han med när han var 10 år gammal efter att han sett “Let’s Dance” på tv.

År 2012 stod vi båda utan danspartner och letade intensivt för att hitta någon som var lika motiverad att träna och utvecklas som vi själva var. Axels tränare tog, efter att ha sett att Ines sökte efter en ny danspartner, kontakt med Ines familj och efter att vi två chattat med varandra på messenger och efter flertalet skype-samtal kom Ines till Sverige med sin familj för att provdansa med Axel. Vi hade så himla roligt och vår favoritsysselsättning utöver alla dansträningar blev att spela Monopol. Vi kunde inte så bra engelska då och därför blev sällskapsspelet ett bra sätt för oss att umgås på. Efter detta besök flyttade Ines och hela hennes familj till Sverige för att vi skulle kunna dansa tillsammans. I januari 2020 går vi upp i Vuxen-klassen och ni kommer nu att få följa oss på en resa mot våra mål och genom den nya kampen som Vuxen-klassen kommer att bjuda på.

Standard & Latin Bloggar
About Axel & Ines

Våra namn är Axel Jehrlander och Ines Stefanescu. Vi dansar Standard, Latin samt Tiodans

Related Posts