Camilla Löfgren o Jönsson 2020-01-12

Bloggmammorna

På höger på bilden är Camilla Löfgren 40 år från falköping. Bor i villa med man och tre barn. 15,15 och 18 år.  Jobbar inom LSS som stödassistent och inom assistansen som arbetsledare. Sitter med i styrelsen i Hv-dans och är även lagledare och tävlingsansvarig. 

Till vänster Camilla Jönsson 48 år från Falköping. Bor i villa tillsammans med man och 2 barn, 15, 17 år. Har även en hög utflygna barn si så där 6 stycken, 20, 24, 27,29 år + två bonusbarn 24 och 27 år. Har även 5 underbara barnbarn.  Jobbar inom LSS som stödpedagog. Sitter med i styrelsen i Hv-dans som vice ordförande, är lagledare och administratör inom idrottonline.

Vi är lagledarna som alltid finns på tävlingarna men vi är även mammorna till Arvid och Elin som är svenska mästare i bugg junior.

 Våra barn började dansa för 8 år sedan. De startade sin resa då och har fortsatt sedan dess. 2018 vann de även SM i dubbelbugg junior ihop med Lisa Bertilsson.

dansen har på något sätt blivit en stor del av våra liv/fritid och vi älskar det. Vi umgås mycket och har en hel del tid tillsammans, så vi är nästa som ett gift par. En del brukar skoja med oss och fråga om vi sitter ihop eller? Men eftersom vi båda är gifta har vi gjort våra underbara män/pappor delaktiga i föreningen genom att tillsätta dem som lokalansvariga. 

Vi älskar det vi gör och hoppas kunna visa hur kul vi har det på våra resor, umgås i lokalen och när vi träffar alla underbara dansmänniskor runt om i sverige.

Disco, Hiphop & Performing Arts Bloggar
About Camilla Löfgren o Jönsson

På höger på bilden är Camilla Löfgren 40 år från Falköping.
Till vänster Camilla Jönsson 48 år från Falköping.

Related Posts